Instalife


Zooey


Kollar just nu på New Girl och kom ihåg vilken jäkla crush jag har för Zooey, fan vad underbar hon är!

Sugarcane


Can't Hold Us


Gold Soul Theory


A slice of Grank's life - 20/2 2013


11:24 - Hemma.
Kaffe, röd grapefrukt och en Marabou Mörk Choklad-cookie: frukost medans jag glor på Lost. Hehe :)

Way Out


My Crime

 

Min Skate 3-video som jag släppte i lördags, yup!

My Name Is


My Crime

Idag redigerade jag klar min uppkommande Skate 3-video "My Crime" som jag lägger ut på lördag. Medans jag var igång så redigerade jag en trailer för den, here you go :)
 

Ilska, avsky, snowskate

Ilska och avsky går igenom min kropp vid tillfället, så ska iväg nu och döda min kropp på Ormberget med snowskaten. Ja brahej!

Bra grejor!

 
 

Självdestruktivitet vs. min kreativa sida


11/2

Serier, grapefrukt och kaffe. Javisst! Har ingen aning vad jag ska göra senare. Det får man väl se helt enkelt. Kanske blir snowskate när det inte finns något annat eller någon som vill umgås.

More Than Just A Dream


7 Maj, nytt Fitz And The Tantrums- album. Taggad till max! Åååååh, vill inte vänta!

There is a place beyond the dreamworlds, past the womb of night


Flatbush Devilish


A slice of Grank's life - 7/2 2013


14:47 - Ormbergets skidbacke.
Just landat en boardslide längs railboxen som syns ovan. Fortsatte sedan med att försöka boardslide to fakie och lipslide men det lyckades jag inte med, men en dag så kommer jag lyckas. Jajamensan.

I Know It's You


Can't Repair


Instahöhö


http://instagram.com/grankosson

4/2

Dagen började med att skjutsa farsan fram och tillbaka till vårdcentralen. Sen drog jag och höll Emmelie sällskap när hon hade "skola" på MiROi, aka. sitta på Facebook och spela Candy Crush. Sen blev hon klar där så splittrades vi åt. Jag drog hem och chillade lite.
 
Sen drog jag mig en promenad till ICA Kvantum och Godishuset med Kattis. Det var väldigt trevligt även fast jag kände mig helt snurrig och är helt död i benen efteråt.

Nu blir det då att se en film eller något. Ha en bra kväll/natt, era jäklar!

3/2

Halloj och god morgon. Söndag idag, vet inte hur jag känner för det. Men iallafall, ska nu chilla med kaffe, röd grapefrukt, nya avsnittet av Suits och kanske ett par av Lost. Ska iallafall försöka hinna ut och vandra före solen går ner då det lyser så otroligt fint nu. Ååh, hade varit så skönt ifall någon skulle höra av sig och vilja följa med ut eller bara chilla någonstans och umgås.

RSS 2.0