Helppo Elämä


Thanks Obama!


Playlist

Bästa playlisten ever för att det är Granks super-playlist!

Igår kväll


Something's Got A Hold On Me


Lost Säsong 1


Vet att jag säkert är den sista av ALLA som har börjat se serien, men jag blev klar igår med att se första säsongen av Lost. Den var lite ointressant för mig där i början, men den blev mer och mer intressant och efter ungefär halva säsongen så var jag helt fast. Tror jag ska kicka igång säsong 2 just NU! :D

Jag hade tre personer som tipsade om Lost för mig: Degen, Kattis och Emmelie. Degen hade hållit på ett braaa tag med att försöka få mig att börja se serien. Emmelie tipsade snabbt serien när vi snackade om serier någon gång ute på en promenad. Kattis har nämnt serien ett par gånger, men sen när hon nämnde att hon började se om serien från början så kom det i tanken om att ge serien en chans. Tänkte väl att ifall hon gillar serien så mycket att hon ser om den hela vägen från början så måste den ha något värde ändå! Och jag är glad att jag valde att ge serien en chans, den är nice :)

23/1

Dagen började helt bra och höll sig väldigt fint, sen nu mitt i allt så blev allt bara skit. Känner mig bara ledsen, arg och ensam. Aja, ska väl ut och gå en lång promenad och fundera över grejer. Fan också...

Ja du...

Ilska känner jag, ilska...Vanha Kellarissa Valittaa


Måndagmorgon

Kaffe, grapefrukt och Lost. Även fyllt in papper och grejer som jag ska skicka iväg för att få tillbaka pengar från Microsoft från någon Xbox 360-kampanj. Pengar behövs verkligen vid tillfället också, det börjar bli alltför lågt med cash på kontot vid tillfället.
 
Sjukt ointressant, jag vet. Men försöker bli mer aktiv här på bloggen iallafall.

19/1


Mina tankar

På sistone så har det känts som att du bara är i kontakt med mig när du inte har någon annan, att jag är absolut den sista planen. Och det gäller inte heller "riktigt" umgänge, utan chattande. Jag kände förr som att jag hade en större roll, som att du faktiskt ville ha något med mig att göra. Vet inte ifall det faktiskt är så, men det är bara så jag känner om det. Ifall du väljer att komma med svar om detta så tänk en bra stund före du svarar, vill inte att du bara försöker ge mig ett tomt svar för att göra mig nöjd.

Och jag vet inte varför jag sa vad jag kände för dig, känns som att det tillfället jag valde att göra det i kanske var det sämsta tillfället. Så sorry ifall jag slängde runt allt men jag ville verkligen att du skulle veta. Du gav mig en viss trygghet som jag vill ha tillbaka igen. Du menar otroligt mycket för mig men jag blir så sårad av dessa funderingar över ifall du faktiskt uppskattar mig eller ifall jag bara är något tidsfördriv för dig. Bara mina tankar det, häng inte mig för dom.

Gjorde jag ett misstag eller gjorde jag rätt? Mina aningar sa inte bra saker åt mig, men jag valde att gå emot dom. Borde jag ha hållit käft?

Bastards!


Jahadu

Ååh, känns som vad jag än gör så kommer jag inte fram till dig. Vad jag önskar att jag aldrig hade känslor, för när man är Granka så kan man bara vara vän och inget mer än det. Fuck allt.

Gårdagens filmar-session


Jag var ute och filmade igår med Robin på Arcushallens tak. Stället var bråkigt som fan, hård jävla snö, svåra ställen att ta sig upp på, otroligt svårt att få bra kameravinklar. Railen var också svår, eftersom man droppade in på taket så fick man världens fart. Snabb reaktionstid behövdes för denna rail verkligen! Och snön där nere var från traktorer som har dumpat snö där, så snön hade blivit otroligt hård. Och att komma i dunderfart och droppa in i snön kan jag tänka mig inte var skönt för benen. Men vi fick det gjort till slut, Robin fick sig en boardslide på denna sketchy rail och vi drog hem.

Jeg er gud, du er død


Hehu

Bla bla bla, aldrig är man glad. Hej då.

Coming True


Guards debutskiva är ute om en månad, taggad!

Espalemit no daor


Filmade en timelapse-grej idag, hoppas den underhåller på något sätt iallafall. Ska filma en längre någon dag framöver. Hej hej!

Så ja...

Det är tydligt att hur mycket du än snackar illa om den där personen, så kommer du aldrig vara över det. Så jag ska bara ta ett steg tillbaka inom mig själv. Du kommer mest troligt aldrig att gilla mig på det sättet som jag gillar dig. Känns bara som att jag är din person som du vill ha där för att kunna prata om saker med och att umgås när du inte har någon annan att umgås med. Så jag ska fanimig ge upp, jag ska inte stå där med krossat hjärta medans du trodde att jag alltid bara ville vara din vän.

Vad är det med mig alltså?! Ska ständigt gå och falla för dessa tjejer som tydligt bara ser mig som vän...

Värt att fortsätta?

Känns som att jag investerar alltför mycket tid och känslor i detta, så vet inte ifall det är värt att fortsätta. Känns inte heller som att det är samma sak på båda sidorna, men jag kan inte ljuga för mig själv om hur jag känner. Så vet inte hur detta kan gå ifall jag väljer att göra något åt det...

Det är otroligt hur något så litet kan bli något så stort på en så kort tid. Men är väl så när man finner någon som man har en bra koppling med, vara sig själv och vara glad med.

Dock så skrämmer dessa känslor skiten ur mig, livsrädd för vad som skulle kunna gå illa ifall jag väljer att gå efter detta :(

40 Day

Vaknade upp pigg och glad idag, solsken ute, så jag fortsätter denna high jag har med grapefrukt, kaffe och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Kanske den mest upp-peppande musiken som finns!

Go Get It


Jag var ute på filmsession på Ormberget ikväll. Här är två bilder som jag tog, ena före vi körde igång och den andra när vi hade fått allt gjort. Fan, önskar att jag hade haft blixt för andra bilden. Bilden hade varit såååå clean då!

New Year


RSS 2.0