I Wanna Be Your Dog

Japp, skola var det igen efter ett chill sommarlov. Men hann dock inte göra nån nytta av tiden.

Först skolan från 13:00 till ca. 14:00, vi fick våran nya scheman och shiz, sen efter det var det bye bye!
Sen drog jag till busshållplatsen men så pallade jag inte dra med 1:an för att den var fullpackad. Då kom Robert förbi där och bestämde vi oss för att dra och chilla. Så gick/cyklade/skejtade vi från stan till Örnäset. Vi drog en sväng på Coop så handlade vi ett par Franks så drog vi till kyrkmuren och chillade. Så ringde vi dit Billy så kom han och chillade med oss. Så kom hojar-Teddy förbi en snabbis så tog Robert och hängde hans BMX i ett trä så var Teddy damp :D

Sen efter att Matte hade jobbat så kom han dit med Mitsubishin så chillade vi lite och drog lite parkour. Sen skulle Matte typ dra och käka och sen dra på träning så hänkade Billy och Robert med honom så drog jag hem. Gick hem från Örnäset, så kort bit så, lite motion på köpet också ;D Så nötte jag The Stooges - I Wanna Be Your Dog typ hela vägen hem. Sen nu är jag hemma.


Nidal Nib Amasu

Chiiiil, lyssnar på Soulja Boy - Crank That (Travis Barker Remix). Så förbannat grym den är, hatar Soulja Boy men när den är remixad är den så het!


Rise Of The Footsoldier

Bygger på en sann berättelse om en man, Carlton Leach, som börjar som fotbollshuligan och vill varva ner och börjar jobba som dörrvakt för en klubb. Under ravehärjan ser han en möjlighet att tjäna pengar på knark och efter detta eskalerar allt.

Såg denna film igår, den var så otroligt bra! Men ibland var den lite väl gore när det var slagsmål och eldkamper. En film för den så gillar kriminal-filmer (knark, vapen m.m) och brittiska filmer. Men filmen var väldigt bra. 4/5 av mig får den.
Grankosson vs. Sara (Varning: The Dark Knight spoilers!)

2008-08-15 16:28:46 Grankosson sara jag diggar som fan då han slår pennan i bordet och drar snubbens skalle i den
2008-08-15 16:30:10 sara Grankosson precis haha
2008-08-15 16:30:31 Grankosson sara bästa introduktionen av jokern :D
2008-08-15 16:31:29 Grankosson sara "I am the Joker and I penentrate skulls with pens" :D
2008-08-15 16:32:03 sara Grankosson hahaha


Cleant!//Grank

Bra jobbat, Robert!//Grank

Måndagsbarn

Yo motherfuckers! :D Tänkte uppdatera bloggen lite nu.

Sitter nu och bara chillar, har nyss duschat efter ett jävla satsande i fotboll med grabbarna. Lyssnar just nu på Veronica Maggio - Måndagsbarn, hon är fan skön, några på sommarjobbet gjorde att jag började lyssna lite på henne. Ska snart typ fortsätta kolla på Some Kind Of Monster, så förbannat bra film!

Fan vad nice, inget mer jävla sommarjobb. Det var sista dagen där idag, men det var ändå chill där med alla härliga människor, bl.a Fredde (Lillebror). Typ en Tart-kopia, nästan lika hyperaktiva båda två :D

Men ska fortsätta se nu på S.K.O.M, så syns!

//Grank

Hate Crew!

Så vackert, sjukt nice tillfälle i Children Of Bodom's konsterfilm "Chaos Ridden Years", när dom breakar ner tempot och så drar Alexi refrängen helt chill, sen får publiken också dra den, så otroligt grym! Seriöst, får goosebumps vid det tillfället varenda gång jag ser det.http://www.youtube.com/watch?v=37Ekiw7IENQ - 5:00
Fucking spectacular!

//Grank


Naaajs

Jepp, bloggen igen och som vanligtvis har jag inte nåt vettigt att skriva, men vill ändå skriva :D Jag sitter just nu och kollar på That '70s show. Sitter och tankar Metallicas film "Some Kind Of Monster" och Children Of Bodoms konsertfilm "Chaos Ridden Years". Och sen så tankar jag också ner lite grejer från årets X-Games.

Oh, snart är det slut med sommarjobbet. Blir att åka "can skating" och filma med Nicke. Med "can skating" menar jag att jag lägger mina powerking-burkar efter marken i en linje, sen lägger jag Nickes skateboard utan truckar på burkarna, sen bara kuta på och glida :D

Fan vad less jag blir i That '70s show på Red, allt han säger har nåt att göra med "my foot in your ass", jag fattar, du har babblat i 6 säsonger om att penentrera rövar med din fot!

//Granka

Grattis Nicke!

Grattis Nicke på 18 års-födelsedagen!

Var nyss hos Nicke, han hade ett "kalas". Dom körde lite musik med deras band: The Reason Of The Cause.

Vilka som var där:

Jag (Granka)
Nicke
John
Dennis
Sami V. (Granka 2)
Joel V.
Glejt
Isak
Kein
Kim
Nickes föräldrar och hans brorsa
Johns föräldrar

Det var chill, filmade de mesta av låtarna. Här är en screenshot:Just nu sitter jag och chillar och lyssnar på Maskinen - Segertåget, ska snart ta en dusch och sen ta och se nån film.

//Granka

RSS 2.0