Jooooooh...

Dagens låt:
Petter - Min Click (Feat. Kihlen)

Jo, har chillat idag med Glejt och Sid och lirat lite Rock Band, det var helt chiiiiill...
Vi måste fan göra om det nån gång på fyllan och sjunga, fan vad det skulle låta :D

Sid, jag lovar att lyssna på "Ride the Ligthning", det är inte att jag inte har lyssnat på den, men jag har inte lyssnat på den som jag lyssnar typ på "Master Of Puppets, know what I mean?

Jaja, nu ska jag chilla med en Pepsi och en skål chips och kolla på nån film

Herrå, yaaaaooo!

Luffare!

Ok... uttråkad som satan, försöker hitta nåt bra att lyssna på.

Funderar på att dra ut med snowskaten, men min kropp är mörbultad efter igår, var ute och åkte då också och bailade minst 10 gånger, och då var det rejäla jävlar.

Ska försöka hitta på nåt nu, så... hej då, krappar!


Further & Away

Hallå, vem som nu än har orkat flippra upp min blogg. Om ni hoppas att hitta nåt vettigt att läsa, så kan ni istället dra till nån annan blogg eller nåt.

Imorse var det stress på högklass för mig, först vaknade jag 8:00 och slog av väckarklockan. Sen gjorde jag det vanliga misstaget att återvända till älsklingen, sängen. Sen vaknade jag igen, men då var klockan 8:50. Då greps jag av panik, brukar på fredagarna dra mot busshållplats vid ca. 9:00. Så jag drog på kläderna, slängde ner allt i ryggan och begav mig på min journey till the busshållplats.

Då skulle jag tända en cigg, så tände jag den, så hörde jag nåt konstigt ljud och kände luften av bränt hår. Så märkte jag att jag hade bränt ena sidan av min "moppemusche". Så jag tänkte: "så här kan jag fan inte se ut i skolan". Så då drog jag hem och rakade bort hela muschen. Sen drog jag till skolan med en senare buss.

Camilla, sorry för att jag inte kunde den dära utmaningen. Har inget vettigt att skriva sen så känner jag knappt nån som bloggar så.

Musiktips: Skivan "One Night At Sirdie's" med Damn Seagulls. Så jävla bra skiva. Damn Seagulls musik är lite mot hållet Indierock, men dom är finska och när nån grupp är finsk så ger jag dom en chans iallafall. Finns så förbannat bra musik från Finland!

Ikväll tror jag att det blir att bara chilla typ, kanske se nån movie eller fortsätta att redigera på SMP: Volume 1 ifall datorn inte fortsätter att fucka upp sig.

//Grank

RSS 2.0