Tjockisar


Where The Wild Things Are

Såg en skitbra film igår, Where The Wild Things Are.
Filmen berättar historien om Max, en oregerlig och känslig pojke som känner sig missförstådd och som rymmer hemifrån till Vildingarnas Land. Max landar på en ö där han möter mystiska och besynnerliga varelser vars känslor är lika vilda och oförutsägbara som deras handlingar. Vildingarna längtar desperat efter en ledare som kan guida dem, precis som Max längtar efter ett kungadöme att härska över. När Max krönts till kung, lovar han att skapa en plats där alla blir lyckliga. Max upptäcker snart att härska över sitt kungadöme inte är så enkelt och hans relationer där visar sig vara mer komplicerade än vad han trodde från början.

Sexual Failures on The Boat

Ok, jag har nu på sistone sett ganska mycket filmer. Jag såg idag och igår 2 bra filmer.

 

Igår:
A Complete History Of My Sexual Failures
 
En Kurt Cobain-liknande slacker utan jobb och med en lång historia av misslyckade förhållanden. När Chris Waitt än en gång blir dumpad bestämmer han sig för att leta upp sina gamla flammor för att intervjua dem om vad det var som gick fel. I ett lika underhållande som förnedrande porträtt rannsakar den självömkande Waitt sina tillkortakommanden som går ända tillbaka till 11-årsåldern.

Idag:
The Boat That Rocked

Handlingen cirkulerar kring den unge Carl under 1960-talets England. Det är en tid av illegala piratradiostationer som uppkommit på grund av att BBC endast spelar popmusik 45 minuter om dagen. Carl hamnar på en av dessa illegala piratradios, som är en båt som ligger och sänder från Nordsjön.


Kråkpatrullen #2 (Quick Update)


Turn My Scale On

Ikväll blir det att dricka, braaaa. Hade ändå inget annat planerat för kvällen.

Ja, igår fick jag äntligen min snowboard.

Fan vad nice den är! Min tidiga julklapp.

Dagens låt:

Young Jeezy - Turn My Scale On

Snorungar

Usch, kom nyss hem. Jag hade en sån jävla otur idag.

Då jag drog iväg mot stan imorse med bussen startade det först med mig och 2 andra på bussen, sen kom det typ 60 st små snorungar och dom var seriöst som apor på ecstasy. Skriker och hoppar runt i sätet, dom kan inte bara hålla käften och sitta stilla.Sen när jag skulle åka hem med bussen, då kom dom igen! ARRRRRRGGGGGGHHHHHH! Sen när jag skulle av bussen så fick jag nästan skrika att jag skulle av. Fan vilket helvete det måste vara att vara deras lärare, god damn!


FUCK YOU, KIDS!

Ännu mera Eero Ettala


The Final Absolution

Kalla mig psycho eller vad fan du vill, jag älskar verkligen hård musik och skäms inte för det.


Anaal Nathrakh - The Final Absolution

Kråkpatrullen #1


RSS 2.0