Nüårsäftön

Mmmm. Nyårsafton idag, eller heter det nyårsafton? Äh, vad fan. Iallafall, alkoholdrickande hos Robert ikväll. Hoppas att dom andra har fixat att det kommer nå schysst folk dit, especially från det motsatta könet. Jag försöker inte låta som: "Huhu, brudar där? Jag sätter alla". Nä, det gör jag inte. Roligt bara att ha annat folk där att det inte blir någon korvfest :D

Drickat ikväll blir Jim Beam Whisky och sen så har jag också Koff, min favoritöl!

Fan, hur länge är ICA öppet här på Hertsön idag? Eller är det ens speciella öppettider idag? Måste fixa lite grejer före man drar iväg mot Roberts casa.

Vet inte om det finns något mer att tillägga, så då trycker jag väl på "Spara & publicera" och går och listar ut ICA-mysteriet. Hej då, era... vad ni än är.

Das Experiment


Jag har sett den tyska filmen "Das Experiment". Den handlar om ett experiment där 20 frivilliga personer går med på att bo i två veckor i en miljö som föreställer ett fängelse. Vissa av dom är fångar och resten av dom är väktare. Fångarna blir av med sina medborgeliga rättigheter och ska leva under strikta regler och väktarna ska styra utan att använda våld.

Filmen grundar sig på ett verkligt experiment som utfördes vid Stanford University 1971 där 24 frivilliga delades upp i fångar och vakter. I en källare byggdes ett slags fängelse. Vakterna fick i uppgift att sköta fängelset på det sätt de ansåg lämpligt, förutom att de inte fick använda fysiskt våld. Experimentet skulle ha hållit på i två veckor men avbröts den sjätte dagen.

Jag måste säga att jag gillade denna film starkt, intressant att se hur vanliga människor kan transformeras till något helt annat bara för att dom bor i en viss miljö och har en viss makt. Jag rekommenderar denna film väldigt starkt! Den som ser den kommer definitivt inte ångra sig.


Skulle man kunna få lift?


IsvägJoni Kiiskilä


En till till samlingen av "Finnar som kan sin grej". Snubben är ju grym som fan! Han har en så jävla grym skate-stil.

Sugen på gawlet

Sugen på att dra ut och göra något galet i snön :D Frågan är bara vem/vilka som hänger med och är delaktiga och är på att göra något galet istället för att bara stå och glo och gnälla över temperaturen.

Dunder Mifflin


Fast Five


Tror inte att den blir någon dundersucce, men jag vill ändå se den när den kommer ut. Jag var världens fan av The Fast And The Furious i mina yngre dagar så.

Important Things


Easy ASåg Easy A idag. Den var helt okej, inte dunderbra men härlig var den iallafall. En stor del av filmen så tänkte jag bara: "Fan vad Emma Stone är snygg alltså!" :D Nämen, bra film var det.

Filmen handlar om en tjej som säger en liten lögn till sin väninna och det eskalerar in till ett stort rykte. Hon ser det som en rolig grej att för en gångs skull ha uppmärksamhet istället för att bara bli ignorerad. Men som hon säger i filmen: Att man inte ser i filmer hur illa man mår av att vara känd för en dålig grej.

Kan inte förstå hur Emma Stone inte än är big moviestar. Hon spelar alla sina roller otroligt bra och hon är otroligt vacker, på ett klassigt sätt.

Och vad i helvete har hänt med Amanda Bynes? Hon ser ju helt fucked up ut nuförtiden, god damn!


Back in the daysI Just Had Sex


The Lonely Island är ju bara för bra :D

Braaaa

Grym kväll igår! Bra umgänge, bra krog, bra musik, goda drinks och bärs. En sak jag har märkt är att jag SMS:ar föööör mycket på fyllan...

EPIIIIIIC!


Helgens filmer

Tänkte lista upp filmerna som jag såg denna helg.

  

The Town: Den funkar för alla sorters människor. Den var dock lite lätt att genomskåda, men annars så var den bra. Roligt att se Blake Lively gå från glammig New york-bo i Gossip Girl till nertjackad brud i denna film :D

I Love You Phillip Morris: Jim Carrey och Ewan McGregor som homosexuella, dom spelade det väldigt bra. Jag trodde dock att filmen skulle handla mer om Jim Carrey's karaktärs "kamp" med att erkänna att han är homosexuell. Drama-komedi skulle jag kalla den.

Taxi Driver: Tog äntligen och greppade mig i skinnet och såg Taxi Driver. Fan vad jag diggade den, Robert De Niro som taxiförare med inget märkvärdigt i sitt liv. Martin Scorsese har alltid varit en mästare på att göra filmer. Vet inte om filmen klassas som klassiker eller som kult-film. Hur som helst, den ligger högt uppe på min lista iallafall :D

11 December 2010


En edit gjord av dagens material. Jag filmade med min nya kamera och sen är det ett par klipp där inne från Roberts GoPro-kamera också.

Clip of the week #10


Time to reveal the secret

Det som jag har varit så hemlighetsfull om är att jag har en ny videokamera nu. En Canon XM2:a!


Random MSN-konversation

Jag lägger aldrig upp sånt här, så jag tänkte göra det nu :DSvårt att läsa? Klicka på bilden här under.


Naaaw, vad söt du är, Eve :D


Som planerat

Det gick som planerat. Nu är man definitivt glad. Vissa vet vad jag menar och vissa inte, let´s keep it like that for a while :)

Ifall allt går som planerat...

All right, nu gäller det. Ifall allt går som planerat idag så kommer jag uppleva en sådan lycka som jag inte har upplevt sedan jag var en liten snorunge typ :D Håller tummarna!

Henry Rollins


Fan, legend inom hardcore punk och även grym på stand-up komedi. Så jävla skön snubbe.

Ut och springa

Shit, bara -2 grader idag, då ska jag fan ut och springa idag! Det har börjat bli lite av en drog för mig :D

Musiken vid tillfälletPentagram - Review Your Choices

Misfits - I Turned Into A Martian
Michael Bublé - Feeling GoodJedi Mind Tricks - On The Eve Of War (Feat. GZA)
Jimi Hendrix Experience - Hey Joe
Kanye West - Monster (Feat. Rick Ross, Jay-Z, Nicki Minaj & Bon Iver)
Kanye West - Dark Fantasy

RSS 2.0