The Walking Dead

Jag vet att Sverige aldrig har varit bra på att hålla sig uppdaterade med de senaste och bra serierna, så jag tänkte dela med mig här.The Walking Dead, baserad på en serietidning. Alla vi vet hur zombie-historierna går till, men denna serie har mycket mer innehåll än dessa zombiefilmer som vi har sett genom alla dessa år. Det är ett av de smarta valen skaparna har gjort, att göra en serie av storyn istället för en film. Det ger skaparna mer tid för att skapa karaktärer och inte genomstressade scenarion.Hittills har det visats 5 avsnitt av serien och det känns egentligen som typ 8,9 avsnitt. Det menar jag inte på något negativt sätt, utan att storyn har nått så långt under en sådan kort tid.

Denna serie är dock inte för dig ifall du bara vill se sitcoms och storys som man aldrig behöver sätta sig ner i. Men ifall ni vill ha bra storys och bra karaktärer, se då denna serie. Första säsongen kommer att ha 6 avsnitt och sedan efter det kommer det att komma en andra säsong med 13 avsnitt.


...

Önskar att jag skulle kunna fixa denna blogg så att den är nice, men jag är bara för lat för att pillra runt i HTML-koderna och shit.

Tog iallafall och bytte stilmall idag så att bloggen är lite mer lättläst.

Klad pöjk i hälg

Ifall allt går som planerat så kommer jag att bli en glad pojk i helg. Och nej, jag snackar inte om fylla... :D

Let me sleep!

Inte speciellt roligt när man går och lägger sig runt 4:00-tiden så kommer farsan och väcker en kl. 8:00 bara för att säga att familjen ska till Happis. Jag visste redan det!

Ska försöka somna om eventuellt. Orkar inte vara trött som fan när man ska på krogen.


Det smäller "idag"

Yeah! Ska ut på krogen idag, lördag, med en gammal polare från Fordons. Blir roligt att se hur han är på krogen och sånt, har aldrig tidigare varit på krogen och sånt med honom. Jag brukar inte ens umgås med honom, bara chatta över MSN. Vi båda snackade om att vi var sugna på att dra ut och festa så vi bestämde oss, det smäller idag.


LaxögaDags att börja spara ihop cash för att köpa denna sexiga jävel.

...


Danny MacAskill - "Way Back Home"


Otroligt grymt hojande, bra filmande, grym redigering = ögonorgasm.

Damn Seagulls


Damn Seagulls, ett av de bästa banden från Finland som jag har hört, ett av de bästa jag har hört överhuvudtaget :D Deras musik är så förbannat skön att lyssna på.
Spotifylänk: http://open.spotify.com/artist/2B9KAgH4Ht63FKyfVXQx5p

Day of change

Idag har jag bestämt mig, nu är det dags för förändring. Flera år har jag funderat på att greppa tag i detta och jobba av mig min övervikt och nu är det bestämt, det börjar nu!


Nu jävlar

Nu ut och jogga/springa. Undra hur långt jag kommer utan att dö :D

Dnalnif

Fan vad jag älskar Finland! Så otroligt mycket saker som jag älskar med Finland, vissa av dom finns på bilderna här ovan, no homo :D

Glaaaaad

Herregud, nu vart man väldigt glad. Anledning kommer eventuellt, vet dock inte när.

Brännskada av bulle? :D

Roligt att jag brände mig igår när jag käkade en bulle.

Bullen hade hårdnat till så jag slängde in den i mikron en stund. Sen så var den ganska hård fortfarande så jag slängde in den igen, sen så gnagade jag iväg på den. Sen var det någon sås i mitten av den. Jag tog en tugga över såsen och jag hade ingen aning om att såsen var typ kokande het. Så jag brände mig på tungan som fan av en bulle.

Det känns fortfarande fucked på toppen av min tunga. Måste vara den fånigaste skadan på länge :D

Konsten att släppa taget


Kan ju lätt säga att Zacke är sveriges bästa rappare.

Spotifylänk: http://open.spotify.com/track/1Wa71zBjULbn7SrKwgx9kj

Känns som att man går miste om något

20 år i livet och inte upplevt kärlek än, känns som att man går miste om något. Men jaja, när man växer upp blyg så får man väl ta sådana smällar... eller smällar kanske man inte ska kalla det, men jag hoppas att du förstår vad jag försöker säga.

Härligt!

Fan, efter 2-3 veckor av att vara nervös och nojig så kan jag äntligen andas ut. Klarade teoriprovet idag för B-körkort så nu har jag det! WOHO!

Då jag var där i rummet och gjorde provet så var det lite 50-50 ifall jag skulle klara det. Men då jag fick se resultatet så ville jag bara hoppa ur stolen och jubla. Fan vilken känsla alltså, det är härligt!

Irwin


http://open.spotify.com/artist/2tHIsowfInSrlyGfsOKwvE

Down On Me


Surprise, surprise vid 1:24 :D Det är en av grejerna jag gillar med 50 Cent, han är mer delaktig med sina fans än de flesta storartisterna. Men jag hatar hans musik fortfarande, men ändå skön snubbe.

Timelapse-test


VackertRSS 2.0