Latch Key

Stepchild Snowboards - Latch Key, fy fan vilken snygg snowboard!

Översidan:

Undersidan:


Me want, fo sho!

Ismet


Finns ju inga ord för hur skön denna snubbe är :D

Toy Story 3Woody, Buzz och de andra leksakerna skickas till ett dagis när deras ägare, Andy, börjar på college. De tycker det ska bli kul att få träffa nya barn, när de sedan inser att det inte var så kul när barnen sliter och kastar leksakerna hit och dit. Då bestämmer de sig att rymma från dagiset.

Såg Toy Story 3 igår, det måste fan vara den bästa filmen jag har sett på länge. Pixar gör alltid så bra filmer. Tecknade filmer som alla människor i olika åldrar kan se och gilla. Men jag rekommenderar den verkligen till alla.

I WANT!

I want a job and money, mofo! Hatar den känsla när jag inte kan köpa något utan att vara supernojig om hur mycket pengar jag har kvar. Vill kunna köpa en ny videokamera, NU! Och då snackar jag inte om någon liten jävel från Elgiganten för 3000, utan kvalitetsgrejer för cirka 10 000.

Bolaget-ålder

Japp, då var man 20. Onödigt inlägg, men whatever.

Ready To Die


Andrew W.K. is the man! Fan vilket drag, gotta love it!

Megamyth


Psychonaut-teamet är kungar när det gäller Skate 3!

Det närmar sig

Nu är teoriprovet och uppkörningen uppbokade.
Teori den 18:e och uppkörningen den 29:e. Lite nojig över teorin, men får hoppas på det bästa.


Aningen grymt :D


Jätkä On Eläin


Me want the hoodie! Men är inte sugen på att spendera 60 euro på den... ibland är det jobbigt att man är så pass snål :D

Dimension

Ok, jag har aldrig varit den bästa på att använda parfymer och liknande. Men igår märkte jag hur god-luktande en parfym är som jag har, Axe Dimension. Jag har haft den i minst 3 år och kan inte fatta att förrän nu jag märker hur gott den luktar :D


Junkyard-beställningen

Fick hem den idag, yes!


1 Neff-mössa.
3 nummer av Kingpin Magazine (i 2 av dom så medföljde skate-filmer på DVD).
1 Sweet Skateboards-doftgran :D

Roligt att när jag idag for hem från jobbcoachen så fick jag SMS:et att mitt paket hade kommit in på ICA i Hertsö Centrum just efter att bussen hade åkt förbi Hertsö Centrum. Typ en hållplats från Centrum, lite jobbigt. Men då tog jag bara hojen till ICA och hämtade ut grejerna.

RSS 2.0