The Girl With The Dragon Tattoo


Trailer för amerikanska versionen av Män Som Hatar Kvinnor. Vad tror ni, kommer filmen vara bra eller kommer den bara vara en ursäkt för att amerikanerna inte orkar läsa undertexter? David Fincher är iallafall regissören för filmen, så det är nice. David Fincher har bland annat gjort Fight Club, Se7en och The Social Network. Så då vet man iallafall att dom har en bra regissör som vet vad han gör.

Hell yeah!

Fick nyss reda på att jag vunnit en Volcom-huvtröja i Junkyards fredagstävling på Facebook, frääääänt!

Yer So Bad


Första gången på länge jag hört en vettig historia i en låt, cool video också.

Det är frågan

Vad hände med alla? Alla vill leka vuxna och förbereda sig för det tråkiga vuxenlivet som alla har hört om. Men guess what? Life is what you make it, så skapa era egna behagliga liv istället för att gå efter en mall.

Låt inte heller andra suga in dig i deras negativitet, det är dom som tycker illa om vad det nu än är, inte du.

Ta en titt på ditt umgänge, jag lovar att du har den som alltid vill ut och göra vad som helst så länge det inte är att sitta och sucka över sitt liv. Sen har ni säkert även den som bara sitter inne, gnäller över hur tomt livet är medans denna person inte alls gör något mot det. Vem är värd att spendera mer tid med? Det är frågan du får fråga dig själv.

Totalt jävla mörker


...

"Gör precis det du blir lycklig av men förvänta dig inte att få ett jävla skit för din kreativitet och ditt hårda arbete."

Shakin'


Eddie Money - Shakin'

Vitun sadeOnt, men braaaaaa

Ont som fan i hela kroppen men fettvärd dag. Har lagt ett grymt trick på film och sen så har jag lärt mig ett helt nytt trick som jag inte har kunnat förr på skateboard. Blir mest troligt att dra till Svartöstaden och skejta imorgon igen, försöka hålla igång, döda min kropp completely! :D

Lite screenshots från idag här nedan, klippen kommer att synas så klart i Slot Machine Productions: Volume 3 som jag släpper till vintern.´


Visar upp brädan... vettefan varför.

Less som fan när jag försöker lägga ett trick så jag lägger mig ner och försöker samla tankarna.

Fistbumpar över faktumet att jag lade tricket, vet att jag ser helt dum ut, men whatever.


Beställning från CDON


Fick idag hem min beställning från CDON:
Pentagram-bandshirt.
Lemmy 2 Disc-DVD.

Nej, jag är inte satanist och för att man har ett pentagram på sin tröja betyder det inte heller det. Den som känner mig bra vet att jag inte tror på någon religion eller något sådant. Det är bara att jag gillar mörker (inte på ett emo-sätt) och satan-relaterade grejer.

Taivas


20 plus?!?!?!

Inbillade jag mig nyss eller är det verkligen 20 plusgrader ute?

I'm fucking radical


Kill people, burn shit, fuck school!


Gammalt klipp med Glate från 2006


Alltid roligt när man hittar gamla videoklipp.

MoneyGrabber


Gud vad jag gillar deras stil både musikaliskt och på deras kläder, lite 60-tals soul.

RSS 2.0