Better Off Dead


Fan vad jag älskar sån här gammal rock, väldigt punk-influerat. Väldigt rå och simpel men ändå så hårt.

No Light, No Light


How Will I Laugh Tomorrow

Alla dessa år utan närhet kan få en att känna sig som ett monster. "Vad är fel på mig?" "Varför gillar ingen mig?" "Är jag så värdelös?" "Är jag så pass ful?". Får en att känna sig ganska dåligt när man i så många år bara vill ha en som accepterar en och gillar en även fast hur dum man än kan vara ibland. En som man utan frågan kan komma och vara mysig med och bara hålla om medans tiden passerar.

När man redan är blyg och osäker i sig själv så blir det då inte bättre efter alla dessa år, känns ibland som att det bara bli värre med tiden. Även fast jag sett mina egna förbättringar, så känns det ändå bara värre med åren. Fram med kalendern och pricka in "Ännu ett år till ensam..."
Here I sit and watch my world come crumbling down.
I cry for help, no one's around.
Silently screaming as I bang my head against the wall.
It seems like no one cares at all.

Wake Up Alone


En sån där morgon då man vill ligga kvar i sängen förevigt men magen är för tom för att man ska kunna ligga kvar.

We've Gotta Get Out Of This Place


Andra cykelturen med RunKeeper


Sen startade appen om då jag flipprade runt i Spotify, drygt...


Och efter den där lilla sträckan så valde mobilen att stängas av. Så jag tappade ungefär 1 km i statistiken.
Men jag cyklade ungefär 15 km idag. Helt chill runda var det.

Flesh


WEEKENDS


En random edit jag gjorde i Juli förra året efter 3 dagar av filmande. Ville bara redigera ihop något, hade ingen tanke att ladda upp den då ändå det mesta materialet hamnade i Volume 3-filmen.

Ungrateful Are The Dead


Ifall ni inte redan visste det så ÄLSKAR jag bandet Graveyard och detta är en av de bästa låtarna någonsin!

Första cykelturen med RunKeeper


Här är då iallafall en bild på rutten jag cyklade idag, var ganska så slut efter det. Hade dock säkert tagit en längre runda ifall jag inte hade nojat ut över batterinivån på mobilen, ville ändå få med hela rutten på RunKeeper och sen så lyssnade jag även på Spotify via mobilen.

Hertsön - Lerbäcken - Kronan - Lulsundet - Skurholmen - Bredviken - Hertsön. Japp, väldigt intressant.

http://runkeeper.com/user/Grankosson/activity/98035790

Cykeljäkel

Helt full i magen med käk, men nu blir det iallafall ut med cykeln, hihi!

All The Shine


I ain't the coolest but I know I got passion, I got passion!

BF3 fuck-ups, ååååh


"We are currently looking into the lag issues on PC. Thank you for your patience." Rappa på nu, grabbar. Har inte oändligt med patience.

Down & Out


When The Screams Come

Vad härligt då, legat sömnlös igår natt i säkert 4 timmar. Inte nog med det heller, vaknade upp flertal gånger också under natten. Så man är ju inte precis så pigg och pepp nu, men whatever.

Ganska pissigt väder ute. Tror inte att jag känner för att dra mig ut i det och cykla, hmmmmm... får typ bli viktlyftning och att dunka Pentagram istället.Vad pigg och fin man såg ut då, eller så inte, haha.


Forever My Queen


Pentagram - Forever My Queen, fy fan vilken låt och vilket band! Jag fullständigt älskar deras skiva "First Days Here" som denna låt kommer ifrån. Den kommer inom en månad hamna i min skivsamling utan tvekan.

Haroshi


Nog är den då något coolt. Skateboard hjul-skulptur som är gjord av Haroshi med återvunna skateboards.

Videoklipp med Haroshi och då han berättar om allt runtomkring sina skulpturer: http://theberrics.com/aberrican-me/haroshi.html

Money money money

Hmmm... jag har en bra mängd av pengar på banken, inte haft det på flera månader. Och jag har faktiskt ingen lust att spendera dom? Woooow :O Roliga är ju också att flera butiker som jag diggar har rea nu. Detta är verkligen annorlunda att jag inte vill spendera pengarna.

Fast ja, min skateboard börjar bli ganska sliten så det är snart dags för en ny. Så det är ju bra att jag faktiskt har pengar att spendera då det är dags.


Gammal planer börjar äntligen gå igenom

Har på sistone blivit sjukt taggad på att träna, och hållit igång med det bättre än förr.
Börjar jobba om två veckor. Blir att jobba i 6 veckor som semestervikariat. Kommer säkert spendera det mesta av lönen på systemkamera och utrustning för den.
Sen så har jag kunnat hålla mig glad och pepp på en bra nivå på sistone. Var mycket av en berg- och dalbana förr med mitt humör och sånt, men har iallafall på sistone kunnat hålla mig bra. Hjälper verkligen att ha någon där att prata med och hålla en någorlunda på plats, eller hur man nu än kan säga.Musiken man har lyssnat på på sistone

Zero Boys - Civilization's Dying

Charles Bradley & The Menahan Street Band - Stay Away

Melanie - Lay Down


Of Monsters And Men - Dirty Paws


Projected Twin - I'll Fall For Anything


Rainy day, slidy day
Brand New Guy


RSS 2.0