Det är galet

Det är galet hur mycket en person kan påverka en även fast man aldrig har träffats.

På sistone har vi haft en kraftig tystnad mellan oss och jag vet dina personliga skäl för det. Men jag saknar våra snack så mycket, hade alltid så roliga och härliga konversationer med dig. Du var på samma nivå som mig på många olika sätt, kan inte hitta på något exempel just nu.

Jag vet att jag har tackat nej många gånger till att komma och möta dig på krogen osv. Det gör ont att tacka nej, men jag känner att träffas för första gången funkar bäst på en nykter nivå och på ett mindre hektiskt ställe än krogen.

Men ja, jag bryr mig otroligt mycket om dig och uppskattar dig. Och jag vill att detta kan utvecklas till något mer än bara chattvänner. Du är så skön via chatt så tror att du är lika härlig IRL, hehe :P

Wind Up

 

Steelen levererar

Hade en session i Steel Park med Robin igår kväll. Vi hade det väldigt chill, Robin skejtade som en mästare även fast han bara glider runt för skojs skull och jag lade ett nytt trick som jag aldrig hade lagt förr eller försökt. En wallride till slappy 50-50.

Sen tänkte jag låta Robin filma åt mig så jag skulle få mitt trick på film. Så jag värmde upp för det ett tag sen råkade jag vrika min högra fot sjukt hårt. Blev liggande ett tag på marken sen satt på blocken och chillade. Efter ett tag fick Robin för sig att vi skulle fota denna sekvens här ovanför .Tror att han såg att jag var lite otaggad då jag skadade mig så tror att han ville att jag skulle ha något att göra även fast jag var skadad. Sen filmade vi även ett par klipp när vi ändå var igång.

Idag så ligger smärtan fortfarande i. Kan gå runt ifall jag går sakta, så skejtande är totalt ur bilden för mig just nu. Foten skulle säkert ge vika som fan om jag skulle pusha på en bräda. Lite tråkigt, men men! Så får bara hålla mig sysselsatt med andra aktiviteter än skejtande.

Igår

 
 

Bring The Noize


Åååååh, fan vad cool hon är alltså!

Hur Dom Än

 

Cruising


Jag gör bara konstiga tricks - Episod 1

 

Kimble

 

Limousin


Fan vad braaaaaa!

19/6 2013

 

Nger

 

Helgen


  

Wallie?


With my sadness I walk home

 

Instagrötiskägget


Go Off


HEJ DÅ PAPPA HA DET BRA!


Riff 
 
 

Jag kommer dö en dag över dig...

Vissa folk...

Så less på folk som tar mig och min lojalitet för givet. Jag skulle kunna göra allt för dig, men du visar hur du tydligen uppfattar mig när du gör sådana respektlösa saker mot mig. Ifall man lovar något så håller man det, speciellt med goda vänner (som du har sagt tidigare att vi är). Du lyfter jämt upp mig men kraschar mig rakt ner sen igen.

Hur glömsk man än är så glömmer man inte bort något en timma efter att man har lovat det. Det gör man fan inte.

Inte okej, inte okej...

Slot Machine Productions: Volume 4 - Trailer


Tänkte att det var dags för en trailer för "Volume 4". Inget så speciellt precis. Men det är ju ändå ett och ett halvt år kvar tills den kommer ut så jag kommer göra en till trailer före det.

Låten i videon är Black Sabbath - FX. Använde den låten för att den var så "konstig" och mest för att låten är från deras skiva som heter "Volume 4" ;)

A slice of Grank's life - 4/6 2013

Vakna - Frukost- Sitta vid datorn - Dra ut och skejta med Robert - Dra till Degen och kolla in hans lägenhet - Äta på Palma med Degen och Robert - Åka runt med grabbarna: Overclockers, Elgiganten, Media Markt, Kallaxgropen - Släppa av Robert hemma - Chilla en stund hos Degen - Nu hemma och chilla.

A slice of Grank's life - 3/6 2013: Skadorna är tillbaka

Tänkte försöka dela med mig av mina dagar lite mera här, kanske någon av er där ute finner något nöje i det?

Inte hänt mig så mycket idag förutom att jag var och skejtade. Var en sväng ute och skejtade i Svartöstadens Tennisplan-skatepark och jobbade bara på att hålla kvar ett trick då jag inte hade skejtat sedan i onsdags förra veckan.
Tricket var en ollie över en järnbalk (landade min första ollie över den typ i måndags förra veckan).
Jag fuckade iallafall upp det tricket idag, kom i hyfsat hög fart och poppade inte brädan nog högt (min pop sänks ju snabbare jag åker) så järnbalken fick ett grepp om baktrucken och jag föll på marken och rev upp min vänstra armbåge. Sen blev jag typ nojig över att råka ramla och fucka upp armbågen mer så mina fötter ville inte samarbeta med mig. Så då tog jag beslutet att skita i det och dra hem före jag skadar mig mer pga. min envishet.

Min armbåge kommer säkert vara bra igen mot helgen, men jag vill ändå verkligen skejta under vardagarna för jag vill inte gå miste om det jag har lärt mig den senaste veckan. Så gud förbannat jobbigt att jobba igen tricks bara för att man var dum nog att tappa dom. Men men, skador kommer ju med detta. Får bara skylla mig själv.

Nu ska jag iallafall köra igång senaste Game Of Thrones-avsnittet och sen efter det möjligtvis lira Zombie Panic.

Här har ni iallafall två sköööööna låtar av en svensk artist som jag upptäckte igår: Nicole Sabouné.
 
Är heeeeelt förälskad i första låten alltså, kan inte ens beskriva hur mycket jag gillar den. Vet att jag kommer nöta den låten en stor del av denna sommar!
 InstafoolTre grabbar från ikväll


A Lost Forgotten Sad Spirit


RSS 2.0