Rap français

Jag vet inte vad det är med mig och fransk hip-hop/rap alltså, jag kan inte få nog av det och jag förstår inte ett ord av det. Allmänt så tycker jag att franska är ett jävligt nice språk och önskar att jag kunde det. Jag har ända sedan jag upptäckte parkour haft ett intresse för Frankrike. Jag vill någon gång i livet besöka Paris, Marseille och Bordeaux.

 
 
 
 
 
 
 
 

The Chase (H TIO's 21st Skate 3-solo)


Fools Gold


Ny video med Fitz And The Tantrums, woop woop!

Såna dära grejor som påverkar

Någonsin haft såna dära låtar som verkligen påverkat dig känslomässigt negativt men du kan fortfarande inte sluta lyssna på dom? Jag är en person som kan fastna i en låt skitlänge för att jag gillar soundet eller vad som helst, men efter en stund märker jag av att jag är helt nedstämd efter att ha lyssnat på denna musik nog länge.

Nu för tillfället och ett par veckor tillbaka så är det denna låt som är så för mig. Jag kan inte sluta lyssna på den! Men jag försöker nuförtiden att se till att inte lyssna på den på repeat hela tiden som jag gjorde kvällen då jag hittade den. Eller ja, nog för att en stor del av Crystal Castles' musik påverkar mig så. Men jag kan inte sluta lyssna på dom för dom har ett så coolt sound. Taskigt att dom upplöstes tidigare denna månad.


Här är ett exempel på en låt som var så för mig förr, men jag antar att den nedsättande effekten har gått iväg för mig nu. Nu kan jag njuta helt och hållet av den och uppskatta dess "creepy" känsla.

Oh well, kanske bara jag som skiter i att något får mig att gå in i ett negativt mående och bara fortsätter. Musik och allmänt konst har en väldigt stark inflytande och påverkan på mig.

Purple girl

Jag skulle vilja få upp kontakten med dig igen.

Vi båda hade samma skumma humor, vi kunde snacka förevigt om våra saker medans andra hade sett det som dumt och korkat.
Jag ber om förlåtelse för att jag tog bort dig på Facebook, jag hade en dålig dag och att vi hade tappat kontakten var en dålig påminnelse och därför tog jag bort dig. Men du är fortfarande inte ute ur mitt minne.
Vi är båda vågar så vi kraschade lite grann ihop, vi är båda känsliga (sägs iallafall om våra stjärntecken).
Jag knuffade iväg dig en gång när jag var i en hård period, i dagens tänkande så ångrar jag detta för det kanske hade varit mer givande än vad jag valde över den chansen. Jag ber otroligt mycket om ursäkt över det.
Eller okej, jag knuffade iväg dig ett flertal gånger. Mina osäkerheter kanske sade att jag aldrig hade någon plats i världen att tillbringa tid och rum med en tjej som dig. Jag vet att osäkerhet inte är det minsta attraktivt, men jag är som jag är. Men jag ber fortfarande ursäkt om att mina osäkerheter kom i vägen av något som kanske hade motbevisat mina osäkerheter.
Vi var båda inne i samma musik och denna musik var så unik och jag trodde aldrig att någon tjej i din kaliber skulle någonsin kunna vara inne i samma sorts musik som denna isolerade och blyga pojk.
Och jag trodde aldrig att en tjej i din kaliber någonsin skulle vara i kontakt med mig och vara intresserad av vad jag tycker och känner.
Jag följde dig ett tag via RSS-flöden före vi kom i kontakt och jag var mycket förvånad över att det var du som ville få upp denna kontakt. Kanske det bara är jag som såg allt fel.
Att få träffa dig för första gången på min födelsedag förra året, få dina pussar på min kind och hålla min arm runtom dig den korta stunden var en otroligt fin present.

Det finns så många saker som jag önskar att jag hade gjort annorlunda, men jag kan inte göra dessa saker ogjorda. Jag hoppas att du fortfarande följer mig här och ser detta för jag vill verkligen att du får se detta. För du är verkligen inte någon i min förflutna som blir bortglömd av mig, du kommer alltid vara i mitt minne.

Och här är några låtar bara för att du ska verkligen veta att det är DIG jag skriver här om.
 

Bil till salu: så gott som ny. BVSA!


Insulin


The Old Man in the Basement is Complaining (H TIO's 20th Skate 3-solo)


Gud vad jag blir taggad inför snowboard denna vinter!


Dirty


RSS 2.0