Käft med dig!

Fan vad jag avskyr folk som inte kan ta nej som ett svar. Sitter i telefon och lägger ner all sin energi i att övertala en. Fan vad less jag blir!

Clip of the week #9


Bad Brains-tröja!

Oooh, jag har letat väldigt länge nu efter en Bad Brains-t shirt. Och äntligen hittade jag en, på rea på Hollywood. Nog för att den inte är 100% band-shirt, tröjan är ett samarbete med Vans. Men what the heck, jag bor i Sverige, det är omöjligt att hitta Bad Brains-tröjor här till salu.Men jag klickade ner tröjan i varuvagnen och beställde den, lite taggad jag är för att ha på mig den!

Yoda


Fy fan vad bra klipp!

Flytthjälp

Min dag idag var lite annorlunda i jämförelse med hur dom vanligtvis är. Vid kanske 14-15 tiden hörde jag ett pling vid dörren och gick och kollade. Där stod Niko med sin hund, han sa att han ville ha hjälp med sin flytt till Bergviken. Så pass schyst som jag är (azzå daaah) så ställde jag upp. Vi bar ut ett tv-bord och nån byrå till ett släp och drog jävlarna till hans nya lägenhet, bar in jävlarna. Sen fick jag en reward av honom, en bärs. Sen drog vi runt i hans källare och letade efter hans förvaringsrum. Vi drog ner byrån till förvaringsrummet, det var ett helvete. Byrån var gigantisk och vi fick dra in den genom en skitliten dörr vars hallen också var skitsmal.

Då var vi klara med hela flyttgrejen, då fick jag min andra reward: en juniorburgare och milkshake på Max. Helvete vad man blir mätt på milkshaken!

Men jaja, det var iallafall en fin lägenhet han hade. Blir väl att dra nån runda där nån gång och supa med honom :D


Skater-story - Sami Suonperä

Jag skriver om hur jag blev intresserad av skateboarding på Skatezone.
Klicka här för att läsa det.


Random klipp med Ando

Jag var förbi idag hos Ando och filmade två random klipp med honom.


Ordet han säger betyder "Ris" på Japanska.


Men detta klipp menade han att Sverige är förrädare för att slänga upp Ukrainas flagga och han är besviken. Som sagt, random.

Clip of the week #8


Lite sugen blir man...


Nog blir man ändå lite sugen även fast det är sommar just nu.

Mitt liv är såååå intressant

Senaste dagarna har jag varit förbi på körskolan och plugga teori som fan. Börjar få grepp på det, äntligen!

Idag så gick jag och John till stan, jepp vi gick dit. Vi drog och handlade bärs för att imorgon ska vi ut på Fiskekyrkan med Emelie, Robert, Pepsi och nå andra pers. Sen tog vi bussen hem, sista gången jag går på vid södra hamn-hållplatsen, man får ALDRIG en sittplats när man hoppar på där.

Senare idag kommer John förbi så ska vi lira Rock Band, blir roligt att banka på lite trummor.

Vi hörs, era jävlar.

RSS 2.0