Hmmm...

Inget att göra... ska väl sitta kvällen ut och snusa och ta igen det jag har missat i Greek och Gossip Girl. Att dra till Patte är ju alltid ett option, men dom sitter bara och lirar typ Disagea eller vad det heter och jag diggar inte precis den typen av spel.

Man kanske skulle ha hängt med då Robert frågade om jag skulle med och skejta, men det är inte så kul att bara dra till parkerings-hus och skejta p.g.a detta skitväder. Men då skulle jag ha haft nåt att göra.

Ett tips för folk som gillar stå-upp komedi, se Denis Leary´s show "Lock N' Load", Denis är så förbannat skön!

Dagens låt: Fat Joe - So Much More (http://www.youtube.com/watch?v=TBfYQ47bqQg), så förbannat skönt beat i den osv.

Förhoppningsvis så är det bättre väder i helg så man kan dra ut och härja imorgon och dra till Boden och skejta på söndag. 

Men vi hörs!

//Grank

Sandman

Ja hej, back again on the bloggfan. Ja, kom nyss in efter att ha chillat med Glejt en snabbis. Före det satt vi och lirade Rock Band, som jag köpte igår av Patte, ja, men vi drog fram ett fusk och lirade "Enter Sandman" (Hell yeah!), Deep Purples "Highway Star" (Fuck yeah!) och sen South Park Timmys "Timmy and the Lords Of The Underworld (Fuck yeah, right on!) Fan vad nice det var!Senare idag kommer typ John, Kein, Nicke och förmodligen Glejt igen så ska vi lira Rock Band hela bunten. Senare ska jag typ chilla och njuta av mina chips och dippfan och glo på nån film.

Igår så var jag ute med Robert, Billy, Robin och Erik. Först var vi på Örnäset och skulle fota och filma i dirten, men då pajade Roberts halogenlampa så drog vi istället till stan och skejtade vid Kulturens Hus.Ja, sen drog vi in i KHs parkeringshus, fan vad chill det var där!
Vart addicted till downhill där inne som fan, fan vad chill det var att bara glida ner för backen.


Aja, ska dra och duscha nu och sen steka lite hamburgare, men vi hörs fan!RSS 2.0