Ouch!


Filma skateboarding

Idag blir det att dra till stan och filma lite skateboarding med Simon. Testa att filma skateboarding med nya fisheyet, förhoppningsvis så blir det nice. Ifall jag importerar klippen idag så slänger jag säkert upp en bild här på bloggen senare.

Tydligare bilder på fisheyet

Som jag lovade tidigare, tydligare bilder på fisheyet.XM-2:an är galet het nu när jag har fisheyet, en riktig skönhet!


FISHEYE!


Äntligen har man fisheyet! Mer tydlig bild kommer när digitalkamerans batteri är laddat.

The Wild and Wonderful Whites of West Virginia


Ifall du är som mig och gillar dokumentärfilmer så kommer du digga The Wild and Wonderful Whites of West Virginia. Filmen handlar om en familj vid namnet White som genom flera generationer har varit känd för att leva som dom vill och inte ta någon skit från någon alls.

Som Hank Williams III sade: "They are the true rebels of the south".

Vet inte precis vad mer jag kan skriva, men se den ifall du gillar dokumentärfilmer.


A Day Late, A Dollar ShortGood shit!


Fishshot, farliga grejer. Det är så himla gott så man fortsätter dricka sen så märker man att man har dragit i sig hela flaskan.

Så går det...

Fisheyet får fan komma på måndag, annars sliter jag av mitt hår. Hela denna process av att köpa en simpel videokamera-lins har blivit till en mardröm. Så går det när amatörer startar en butik och försöker vara professionella.

Me want!Soundtrack 2 My Life

I've got some issues that nobody can see.
And all of these emotions are pourin' outta me.
I bring them to the light for you.
It's only right.
This is the soundtrack to my life.
The soundtrack to my life...

http://open.spotify.com/track/6iovySmAVi5FSbQgzTfoAG

Ut ur min skalle


http://open.spotify.com/album/1sMN9cbiUTe4bFaHXF78Jn

A Serbian Film (Srpski Film)Ok, igår så såg jag filmen "A Serbian Film" (Srpski Film). Den handlar om Milos som är en föredetta porrstjärna i Serbien. Han får ett erbjudande av en filmskapare om att vara med i en porrfilm för väldigt mycket pengar. Eftersom Milos vill kunna sluta med porren totalt och bara leva ett bra liv med sin fru och sin son så tackar han ja. Men efter ett tag så märker Milos att denna film är allt annat än en vanlig porrfilm.Jag tyckte att denna film var hyfsat bra. Den är kanske lite för grov för känsliga människor, definitivt ingen film man ser med familjen. Jag har dock aldrig haft problem med att se sjuka/skruvade saker. Denna film tar verkligen priset för de sjukaste scener jag har sett i en film.

Skaparna av filmen sade att denna film var delvis en metafor för hur Serbiens sjukvård och liknande tog och drogade ner en stor del av landets befolkning, så tänk på det ifall du ser den.

Så ifall du inte har något emot att se väldigt sjuka saker och liknande så skulle jag rekommendera dig att se den. Man kan inte gå genom livet utan att se sjuka saker, ingen idé att stänga sig in i någon bekvämhets-låda när man lever i denna sjuka värld.

Fan vad förbannad

Fan vad förbannad jag blir! Först så skickar butiken fel fisheye, nu så skickar dom ett jävla undervattenhus till systemkameror. Vad fan ska jag med det till? Jag har ingen jävla systemkamera. Försöker dom bara fucka upp så mycket som möjligt att jag blir ännu mera förbannad? Blir så jävla less! Först blir man skitglad och taggad, sen när man har hämtat ut sakerna så vill man bara slå sönder dom, vilka fittor.


Solsken och 12 minusgrader

Efter en krogkväll med John, Dennis och Patte i lördags så fick John en idé att vi skulle ta in på hotell över natten. Han sa att han och Dennis skulle pröjsa för det så jag och Patte var på. Först checkade vi in, kollade in rummet, sen drog vi och handlade lite grejer på Statoil.

När vi kom tillbaka till hotellet så var Dennis taggad på att fortsätta festa, vi andra 3 var typ lite trötta medans vi satt och käkade våran "kvällsmat", chips.Sen efter ett tag av käkande och lite babblande så tog vi och lade oss. Dennis och John fick dubbelsängen eftersom dom pröjsade för rummet. Patte fick ligga som hund, efter bredden på sängen vid Dennis och Johns fötter. Jag låg på golvet med täcke och kudde, ingenting att klaga över precis.

Vet inte vad det var, men jag kunde verkligen inte somna. Kanske har något att göra med Dennis höga snarkande :D Men vid 05:50 bestämde jag mig för att dra. Så jag klädde på mig och drog från hotellet. Solsken och 12 minusgrader utomhus. Jag tog och gick hem eftersom jag är för snål för taxi.Det var förrän när jag kom in i Hertsön då kylan gjorde någon effekt på mig. Jag frös som fan om mina ben, men jag har varit med om värre. Sen så väntade en säng hemma så då gled man ner i den.

Jaja, iväg mot Lernia snart för någon jobbcoach-grej, inte taggad alls för att börja på Lernia igen.

Stay Fly

Hell yeah, nu har mina kläder från Junkyard kommit.

T-shirt av Altamont.


T-shirt av Plan B.


T-shirt av Fourstar.


Sen fick man även 6 st. Junkyard-klistermärken på köpet, alltid trevligt.


I don´t know about ya´ll, men när jag ska ta på mig kläder efter duschen eller något så blir jag alltid glad när jag har nya kläder i garderoben. Alltid roligt att ha något nytt att ha på sig.

Test med fel fisheye-klipp


Här är videoklippet som jag tog screenshotsen ifrån.

Test med fel fisheye

Testade det felaktiga fisheyet genom att hålla upp det mot kamerans optik för hand. Det kommer att se bättre ut när jag får linsen i rätt storlek.


Less...

Man blir ju less. Först får man vänta i två veckor på att få hem fisheyet, sen så är fisheyet för litet för kameran. Butiken vars jag köpte det ifrån skickade fel fisheye åt mig. Jag beställde en med 58 millimeters filtergänga, men fick en med 52 millimeters filtergänga. Vilket betyder att jag inte kan använda den. Nu får jag väl vänta i två veckor till tills jag får det i rätt storlek, roligt...

The Best Day

Every day can't be the best day
Do what you can right now, don't hesitate
That's why we try to make love and get paid
Take the bad with the good, now let's play

http://open.spotify.com/track/1WPQ1MfGc8KYi4eu0JwjlR


Skrämmer mig

Jag hatar tillfället när en bra dröm övergår till verklighet, när man märker att det man just såg och upplevde inte var äkta. Den glädjen man just hade över att få vara tillsammans med den man vill, vara där man vill och göra det man aldrig skulle våga i verkligheten, är nu över.

På sistone har jag alltid drömt om en och samma person. En person vars mina känslor till jag har försökt förtränga, eftersom att ha starka känslor för någon på sätt och vis skrämmer mig, jag vill inte kunna bli sårad. Eftersom jag är så pass blyg så känner jag som att jag inte kommer att kunna gå efter denna person som jag vill. När man har varit blyg hela sitt liv och mest umgåtts med sina närmaste vänner så är det svårt att bryta sig ur blygheten. Jag vet inte hur jag ska ta mig till, kanske inte gillar reaktionen/svaret ifall jag lägger fram mina känslor för denna person.

Isä ja äitiYonkers


Huevos grandes


Grymt klipp, väldigt intressant att se på.

Relentless Reckless Forever


Yes! Idag så har mitt favoritband Children Of Bodom släppt sitt nya album Relentless Reckless Forever. Den släpptes idag i Japan och japanerna var nog sköna att lägga upp för nerladdning. Skivan släpps de härnästa dagarna i resten av världen.

Idag kommer jag väl bara sitta och lyssna på skivan. Har väntat på denna skiva ett bra tag nu.

RSS 2.0