:O

Woooow, gått ner från 98,8 kg till 93,2 kg nu på ungefär en månad. Holy shit alltså, känns som att det går en aningen fort.

12:36


gadnös åp allihC


There He Go


PDOL 2012 Fredag

Tog bilen och var förbi i Piteå idag på PDOL med Robert, Katarina, Degen och Glate. Så jag fick vara nykter, ångrade det starkt vissa stunder. Men det är inte värt att riskera att bli sjuk igen när jag har haft feber, förkylning och halsont inom de två senaste veckorna. Sparar mig till Luleåkalaset nästa helg istället, helt jävla döds ska jag vara då.

Planen var först att se Amanda Jenssen och The Hives, blev inte Amanda för timingen går inte så bra ihop med folk som är fulla. Aja, whatever. The Hives knäckte iallafall som faaaaan! Gode bra!


Fuck this

Sometimes being the fucked up person I am, I keep EVERYTHING inside and end up punching walls in deep anger. Fuck this, fuck me...

Gårdagens cykeltur

Drog ut och cyklade runt igår, var helt kul men sen slutade cykelturen så här:

Någon hade lagt ut glas och grejer på motionsvägen mellan Lerbäcken/Knöppelåsen och Ormberget. Kul...
Tänkte cykla upp till Ormberget och sen ta mig en väg genom Lulsundet och sen tillbaka till Hertsön, men men...

Här är iallafall RunKeeper-statistiken för cykelturen: http://runkeeper.com/user/Grankosson/activity/104570593

Friday I'm In Love

PDOL på fredag, braaaaa. Amanda Jenssen och The Hives blir det. Sen kommer våran Irlandssoldat tillbaka, Degeeeeeen! Jäveln man har saknat mest av alla helt klart. Fyllesoldaten!
Still

Still so confused, but still so sure...

Jaaah, braaaah.

Ska bara slöa hela denna söndag typ, se serier (Suits och The Ricky Gervais Show) och låta min fuckade hals återhämta sig. Kul liv.


Let not


“Let not our longing slay the appetite of our living.” ― Jim Elliot

True Faith


Carried Away


Trainspotters-stickersNice med bra artister som skickar en fin mängd av klistermärken helt gratis åt sina fans, det gör nämligen Trainspotters från Umeå. Fick hem mitt brev idag med klistermärken, fint fint! Så klart så fick brädan sig en. Blir väl att ta med sig ett par stycken när man väl drar ut på promenad och sånt, hitta något bra ställe att smacka upp en på.


Vissa morgnar

Vissa morgnar hatar jag faktumet att jag vaknar upp ensam. Jag vill ha dig där vid min sida, få se dig i dina ögon och hålla om dig en stund före jag stiger upp.
Jag kommer säkert aldrig våga göra något angående oss...

06:29


I'll Be Alright


Drive


Apocalyptica, ett av mina favoritband, duuh! Finnar gör det bäst, så är det. Finländare har verkligen en sådan bra förmåga att göra bra metal med inlevelse och känsla. Finnehjärtat bultar på, oh ja!

Bizarre

Everytime I see you falling
I get down on my knees and pray
I'm waiting for that final moment
You say the words that I can't say

I'm good, I'm gone
DegN


Uhn tiss, uhn tiss, uhn tiss.

So sorry

The moments without you sometimes feel so hard, so sorry for putting too much pressure on you...


Crazy For You


Fantasies and hopes drive me wild


Under såna hära regnväder är det då man bara vill vara med någon god som man håller kär. Få hålla om denna person, berätta för denna person hur mycket denne betyder för en, kanske se någon film, sedan kanske somna tillsammans i sängen under ljudet av regnet som knastrar på.

Om man bara kunde få sluta fantisera och faktiskt uppleva sånt med personen man tänker på ;)

Aja...Aja, det slutade med att jag fick feber. Jäkla demonnatt alltså, vaknat tusen gånger och legat i fosterställning och bara fryst som satan. Får bara härda ut skiten, sög dock att jag skulle bli sjuk nu under första arbetsveckan.

Come love me. I need it, I need you.

Little bird

Break free, little bird. I will catch you and hold you as long as you want me to.

Bad Vibrations

Fi fan, tror att jag är på väg att få feber. Vilken bra timing då, under första arbetsveckan, fy fan.


Sunny, sweaty


Take A Walk


Get some


Struntade i cyklandet och drog ut på en snabb skateboard-tur. Sen när jag kom hem och skulle lämna brädan i garaget så kom jag att tänka på att farsan hade lite tränings-grejer i garaget, en viktstång och ett bra mängd av vikter. Så jag tänkte att jag skulle testa på lite, så då köttade jag i ca. 40 minuter. Fick mig en bra workout, blir väl mer i veckan. Det slår iallafall känslan av att inte göra något och vara nere. Inte så värt att först jobba och sen komma hem och bara vara deppig och nere.

Nu blir det att käka lite kesella och se en serie som min vän Degen har tipsat om: Suits. Får väl se ifall han fortfarande har kvar sin tidigare bra smak för serier.

Pickin' Up The Pieces


Har varit ganska så nere en stor del av dagen. Måste ut och göra något, inte slösa bort dagen på att vara nere framför datorn. Drar ut och cyklar!

M!

Jobb jobb, slit slit.

Milk & Sticks


Can't see?

You still can't see, huh? Damn...

Gårdagen

Gårdagens kväll bestod av chillande, alkohol-drickande, en snabbis badminton och sen ett spontant besök på nya O'learys då jag, Robert och Matte ville ha lite mer roligt att göra på fyllan. Det var ett nice ställe, stort som fan, fint dekorerat. Träffade sedan på gamla klasskamrater från Fordonsprogrammet och från Medieprogrammet. Träffade även på min tremänning som jag inte träffat eller hört av på otroligt många år, det var även för henne första gången ute på O'learys. Men det var en helt trevlig kväll.

Bakfylla idag? Nej nej! Har lärt mig nu hur jag undviker det.

Working boy


Så här pigg var man när man vaknade 5:00 idag för att jobba. Värsta är att det ser ut som att jag gråter eller något, men var bara trött och smått otaggad. Men pengar kommer ju sitta fint senare, japp japp!


JobbargrabbN.

Jobbar iallafall som semestervikariat för ISS ute på Aurorum på Porsön. Hade praktik där två veckor förra månaden och jobbade nu denna dag med morsan där och imorgon också, hon ser till att jag inte glömt bort allt. Nästa vecka så börjar morsans semester och jag jobbar där helt själv.
Lite nervös och sånt över det, att jag kommer fucka upp på något sätt där och att jag inte kommer ha morsan att hänga på. Men jag tackade ja till jobbet, så det är bara att manna upp och bara få det att funka. Kommer säkert gå helt bra, bara jag som övertänker varenda detalj och grej.

På tal om inget, har gått ner 4 kg på 3 veckor nu. Träning och någorlunda koll på vad jag äter ;D Denna gång så kommer det hålla, det vet jag med 100% säkerhet. Har viljestyrkan och folk som inspirerar mig och håller mig något på plats, även fast dom kanske inte ens vet om det.

Dagens cykeltur (3/7 2012)

Tog en tur ute vid Hertsöträsk under dagens cykeltur, här är lite fula bilder från det.Yeah, alltid lika awkward att ta bild på sig själv, iallafall för denna grabb.

RunKeeper-shit från cykelturen: http://runkeeper.com/user/Grankosson/activity/99316331

Queen Of The Highway


These Arms Of Mine


These arms of mine
They are burning, burning from wanting you
These arms of mine
They are wanting, wanting to hold you

Double Helix


Vakna, stiga upp, äta frukost, gå tillbaka till sängen.

7/1

Hallå bloggen asså ah ma gaad, idag har jag ätit, spelat, skejtat, sen ätit igen. Och nu ska jag se film, ah ma gaad. Livet är hårt när man är kändisbloggare, aaaah.


RSS 2.0