COBTV


Fan vad sköna dom är :D Children Of Bodom, mitt favoritband. Taggad för då deras nya platta släpps!

Imorgon

Möte med jobbcoach 9:00, lite väl tidigt if you ask me. Men men, vad kan man göra?

Hoppas att jag får hem mitt paket från Junkyard imorgon! Annars så får jag vänta tills måndag.

...


Nördar fortfarande

Oh yeah, jag nördar Skate 3 fortfarande. Checka in här under min senaste Skate 3-film som jag har gjort.


Favorit i repris

Finntroll - Eliytres
Spotifylänk


Inhandlat från Finland


3 liter Mountain Dew.
Reindeerspotting på DVD.
Ett ex av The Skateboard Mag.

Fan också

Snubben hade redan sålt kameran, fan också! Lite less blir man, då kameran kostar ny 10 000 och han sålde den för 5000, hade varit nice om man hade hunnit. Men jaja, better luck next time.

Konstigt men skönt

Ok... jag tycker delvis att det är bra att det har börjat bli så pass kallt som det är nu här i Luleå. Bara för att jag ska kunna ha på mig min Matix-jacka som jag absolut älskar :D Så jävla bekväm och nice.


Hoppas...

Tur att man har en farsa som verkligen inte kan säga nej till ett bra erbjudande just nu. Hittade en svin nice HD-kamera ute på Blocket för 5000 och den är värd mycket mer. Ifall jag lyckas pruta ner den lite så är farsan på att betala en del av priset. Hoppas allt går bra nu, lyckades ju pruta ner snowboarden jag köpte förra året från 3000 till 2000, så hoppas att det funkar i år också :D


Vill ha mer

Fan, vill ha mer att göra inom mitt filmintresse. Har så många idéer över vad jag vill göra men det blir så begränsat med min kamera. Jag kan knappt göra någonting alls med min gamla jävel. Min kamera som jag har nu var fan "medel-kamera" 4 år sen, så den är inte så up to date just nu då i princip alla filmare kör HD just nu. Jag vill för en gångs skull göra en 100% seriös film.

Får hoppas att min 20 års dag lönar sig så man kan inhandla sig en ny kamera :D


Rovaniemi + 20 snart

Yaaay, ska till Rovaniemi i helg och hälsa på lilla mommo. Vilket i andra ord betyder: shitload of money and candy :D Nä men, även fast folk skulle tro att jag bara vill dra dit för att få pengar så är det ändå roligt att träffa henne. Utanför min familj är det bara min mormor och min farfar jag har någon kontakt med, vet inte varför. Kanske har något att göra med att min farsa hatar nästan varenda syskon han har och han har typ 6-7 syskon. Enda syskonet han kommer överens med är hans bror Esa. Holy shit, fan vad snabbt jag hamnade off-topic.

Jaja, inom cirka 3 veckor fyller jag 20, yeeeeeaaaah! Fira ska man väl? Med lite gammal hederlig fylla :D

Ska tanka nu senaste avsnittet av Sons Of Anarchy och njuta.


Valet...

Varför ens bry sig?


Moottoritie On Kuuma


Pelle Miljoona
- Moottoritie On Kuuma
Spotifylänk

Klassiker inom finsk punk. Såååå förbannat skön låt, har suttit och dunkat den nu hela kvällen.

Bas Rutten


Fan vad manlig snubbe! :D

ReindeerspottingSåg nyss denna film, Reindeerspotting. En finsk dokumentär om en 19 årig-knarkare vid namnet Jani som bor i norra Finland i staden Rovaniemi. I filmen får man se hans vardag och alla detaljer runt hans tillvaro. För mig var det lite "heartbreaking" att se en så pass ung person i ett så förstört liv. Men jag rekommenderar alla till att se den. Om du nu väljer att se den borde du veta att allt material i filmen är minst 10 år gammalt. Och Jani, som är i huvudrollen, dog detta år.

Filmen finns med svenska undertexter för nerladdning här:
http://thepiratebay.org/torrent/5828499/Reindeerspotting.2010.SWESUB.DVDRip.DivX

Trailer för filmen, dock så är den helt på finska:


Om du vill läsa mer om filmen så finns det en bra recension om den här:
http://www.vasabladet.fi/Story/?linkID=111752

...

Följ min blogg med bloglovin

My Soul To Take


Wes Cravens senaste skräckrulle, tror att den kan bli bra. Om ni inte visste så är det Wes Craven som har gjort Elm Street-filmerna och Scream-filmerna, så det är en skräck-legend vi snackar om här.

Polaroid-jävel


Skön polaroid-bild som Robert tog i fredags när vi var ute och cruisade runt i minibuss.

Bang Bang Bang


Otroligt skön låt! En stor anledning varför jag gillar låten är för att legenden Q-Tip (svarta snubben) är med i den. Ifall du inte vet vem han är så har du verkligen inte koll på bra hip-hop.

Låten finns också på Spotify, clickity here booooiiii!

Fuck it

Vad fan, jag har varit sjuk sen söndags, I hate this shit! Vill ut och filma parkour med Robert och alla, slutspurten för material detta år. Men jaja, filmen kommer ut förrän nästa år, så det borde gå helt bra. Jag är bara less på hela grejen att vara sjuk: snyta sig varenda kvart, hosta upp lungorna, täppt i näsan, inte kunna känna någon smak alls när man käkar.

Och ja, jag vägde mig idag, 94 jävla kilo! Måste ta tag i det här nu, det börjar bli för mycket.

Jahaja


RSS 2.0