The Girl With The Dragon Tattoo


Trailer för amerikanska versionen av Män Som Hatar Kvinnor. Vad tror ni, kommer filmen vara bra eller kommer den bara vara en ursäkt för att amerikanerna inte orkar läsa undertexter? David Fincher är iallafall regissören för filmen, så det är nice. David Fincher har bland annat gjort Fight Club, Se7en och The Social Network. Så då vet man iallafall att dom har en bra regissör som vet vad han gör.

Kommentarer
Postat av: Elina

(Blev en liten längre kommentera, sorry!)



Jag tycker ju bara att dem hade kunnat komma på en bättre titel. :P

Har sett Män som hatar kvinnor en gång och kommer inte ihåg så många detaljer då jag inte var sådär superinne i filmen (inte alls förtjust i svenska filmer). Men den var hyfsat faktiskt, och de andra två.



Jag tror den kan bli bra. Ärligt talat är det ju inte roligt att titta på filmer där man inte förstår vad de säger så jag tycker det är roligt att den svenska blev en sån hit att de ville göra en remake! Visst är den inspelad i Sverige också, den amerikanska versionen?!

2011-06-01 @ 10:25:49
URL: http://sweeeden.blogg.se/
Postat av: Elina

Sv: Jag brukar också göra det egentligen, men nu har ingen film känts bra och lockande. Inte ens de absoluta favoriterna, och alla serier har ju som slutat för sommaren... :P

2011-06-01 @ 10:27:11
URL: http://sweeeden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0